8 december 2014

Längtan efter färg och färdiga collage

Oj vilken mörk tid det har varit. Inte ofta vi sett solen det senaste kvartalet! Jag riktigt hungrar efter ljus och färger, intensiva som under sommaren... Så när Indiska hade online-offer på sina fina kuddar som jag suktat efter en tid, passade jag naturligtvis på. En av varje! Och så hade jag ett par sen tidigare, som fick samsas med de nya!
Jag håller på min nya vana! Varje morgon går jag upp en halvtimme tidigare än vad jag behöver. Sen har jag den tiden till att sitta och läsa sånt som inspirerar mig, medan jag äter frukost. Varför har jag inte gjort det tidigare? Jag sitter i ett ljust rum full av spots i taket, och det är här jag nu även har placerat färgklickarna ovan...
Och collagen är färdiga, det har jag bestämt mig för nu! Det återstår bara för mig att ordna med en bra inramning. Till den större här nedan har jag tänkt mig en vit tunn ram som ligger runt motivet med en distans. Svårt att förklara, men jag tror det blir riktigt bra när det blir klart!

Så länge har jag uppdaterat min bildportfolio med de senaste collagen. Det är kul att ha det man målat samlat på ett ställe. Ibland säljer jag ju någon tavla och ibland blir någon en present eller julklapp... Och så är det kul att jämföra själv det man gjort. Nu har jag ett par nya idéer som ska bli kul att se om de går att förverkliga. Mer om det senare, jag behöver planera lite först!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar